Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ОТСТРАНЕТ Е БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕН ОБЈЕКТ ВО СКОПЈЕ СЕВЕР

НИКОЈ НЕ Е НАД ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

Ова беше децениски и многу голем проблем на граѓаните од ова населено место. Узурпаторите покрај тоа што го прекршиле законот, имале и исклучително лош однос со граѓаните.

Законите ќе важат за сите граѓани подеднакво, без отстапки, се додека градоначалник на Општина Бутел е Дарко Костовски.

Градоначалникот работи во интерес на сите граѓани, постапува и ги поддржува чесните луѓе.

На ова место, по отстранувањето ќе биде изграден нов парк и ново урбано катче за жителите од Скопје Север.

Додека градоначалникот Дарко Костовски ја извршува функцијата, сите граѓани ќе бидат исти и еднакви.

Previous ПРОЕКТОТ ИНИЦИРАЈ -РЕАЛИЗИРАЈ -ПРОМЕНИ ЗАПОЧНА ДЕНЕС

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.