Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СРЕДСТВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА КУЛТУРАТА, УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТРГОВИЈАТА

Previous ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА „16 ОКТОМВРИ-СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЗДРАВА ХРАНА“

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.