Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СПОРТСКИ СТИПЕНДИИ НА СПОРТИСТИ

Previous КОШАРКАРСКИОТ КЛУБ “БУТЕЛ” Е НОВА БУТЕЛСКА СПОРТСКА ПРИКАЗНА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.