Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

НАШ БУТЕЛ – ЗАБАВА ЗА СИТЕ

Денес, градоначалникот Дарко Костовски гостуваше во утринските емисии на телевизиите “Канал 5” и “Алфа” и го најави големиот музички хепенинг, којшто ќе се одржи овој викенд во општина Бутел.

На 27 и 28 октомври 2023 год., со почеток во 20:00 часот, на големиот паркинг кај паркот “Олимписки сон”
(до ООУ “Св.Климент Охридски”) сите граѓани ќе имаат можност да се забавуваат со најголемите македонски музички изведувачи – Пајак, ДНК, Лозано, Таско, Андријана Јаневска, Бојан Велевски и Ламбе.

Previous УВИД ВО ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ЗА ИЗГРАДБАТА НА НОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНКА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.