Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ОПШТИНА БУТЕЛ ПРОДОЛЖУВА СО ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА

Денес, започна целосна реконструкција на нови улици во Љубанци.

Нови четири улици за првпат ќе се асфалтираат по машинското гребење и поставување на нов тампон.

Градежната експанзија се одвива со силна динамика.

По завршување на предвидените улици во Љубанци, општина Бутел ќе продолжи со реконструкции на улици во останатите населени места.

Еднаков и рамномерен развој на сите населени места.

Previous НЕВЕРОЈАТНА НОЌ ВО БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.