Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПРЕКРАСНО УТРО СО МНОГУ ДЕТСКИ НАСМЕВКИ

Денес, учениците од ООУ “Живко Брајковски” и ООУ “Св. Климент Охридски” ја посетија општина Бутел и се запознаа со работата на градоначалникот, Советот на општината и општинската администрација.

Градоначалникот изрази голема благодарност за прекрасните подароци, кои учениците сами ги изработиле во форма на македонското знаме и грбот на општина Бутел.

Воедно, градоначалникот даде ветување дека заедно со сите граѓани ќе ги решава проблемите и ќе ја гради иднината на општина Бутел.

Previous ГОСТУВАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ВО ЕМИСИЈАТА “ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО”, НА КАНАЛ 5 ТЕЛЕВИЗИЈА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.