Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

9 септември, 2022 - Во Урбанизам
  • Урбанистички проект за формирање на градежна парцела на КП 931-1 КО Визбегово pdf (1220kb) [ превземи ]

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.