15 октомври, 2017 - Во Финансии и Економија

ОДЛУКА
за усвојување на периодични извештаи за
третиот квартал од 2017 година

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.