Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Увид во изградбата на детското игралиште во ОУ Живко Брајковски

Увид во изградбата на детското игралиште во ОУ Живко Брајковски

Градоначалникот Дарко Костовски направи увид во изградбата на детското игралиште во ОУ Живко Брајковски. Според идните преокти, секое маало во општина Бутел ќе добие свое детско катче за забава на најмладите.

Previous Чистење и целосно уредување на речното корито на реката Серава

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.