Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Донесен новиот буџет за Општина Бутел за 2022 година

Донесен новиот буџет за Општина Бутел за 2022 година

Денес едногласно едонесен е буџетот на Општина Бутел за 2022 година. Во услови каде што новата опшптинска власт начека долгови во касата, новиот буџет на Општина Бутел е развоен во функција на граѓаните и со голем број на капитални инвестиции. Новиот буџет предвидува подеднаков развој на Општината без заборавени населени места.

Овој Буџет поткрепен со програмите за работа директно извира од реалните потреби на граѓаните на Општина Бутел.

Previous Денес се потпиша воведот во работата за ново општинско основно училиште во Визбегово

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.