Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Целосно исчистени над 20 депонии на територијата на општина Бутел

Целосно исчистени над 20 депонии на територијата на општина Бутел

Општина Бутел деновиве  постави  информативни табли на кои се  укажува на забраната на фрлање шут и ѓубре на веќе исчистените депонии. Активен е и телефонски број на кој граѓаните на Општина Бутел можат да пријават создавање на нови депонии или локации на кои се наоѓа ѓубре и да пријават несовесни граѓани кои ја загадуваат нашата средина!

Нашата цел е Општина Бутел без депонии, а граѓаните да бидат наш партнер во зачување на хигиената

Зелена и чиста Општина Бутел за поздрава иднина за сите нас!

Previous Божиќна литургија во Свети Наум Охридски Чудотворец во Радишани

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.