Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Нова официјална страница Општина Бутел – Opstina Butel

Нова официјална страница Општина Бутел – Opstina Butel

Општина Бутел е транспарента, достапна општина и во сервис на сите граѓани!

Од денес на сите граѓани на нашата Општина  им е достапна новата официјална страница Општина Бутел – Opstina Butel на која ќе можат да ги посочат своите предлози, идеи, сугестии, проблеми и критики. На оваа страна ќе можете да ги следите и да се информирате за сите активности на градоначалникот Дарко Костовски, но и сите активности на општинската администрација како и се што е поврзано со нашата Општина Бутел. Заедно да ја направиме нашата општина модерна, транспарента, просперитетна и безбедна!

https://www.facebook.com/zaopstinabutel
Previous Целосно исчистени над 20 депонии на територијата на општина Бутел

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.