Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Градоначалникот Дарко Костовски на терен со зимската служба

Градоначалникот Дарко Костовски на терен со зимската служба

Екипите на Општина Бутел во текот на целиот ден и вечерва работат на расчистување на улиците од снежните наноси.

Се работи на расчистување на улиците во населба Радишани, Радишани, Расадник, Бутел, Бутел 2, Скопје Север, Визбегово, село Љубанци, село Љуботен, Љуботенски Пат, Бел Камен и Кучевишка Бара. Во текот на ноќта ќе биде активен кризниот штаб и ќе бидат поставени дежурни служби кои во зависност од потребите и временските услови ќе бидат спремни да интервенираат.

Previous Општина Бутел и Град Скопје навремено се справија со првиот овогодишен снег

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.