Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Општина Бутел и Град Скопје навремено се справија со првиот овогодишен снег

Општина Бутел и Град Скопје навремено се справија со првиот овогодишен снег

Општина Бутел заедно со Град Скопје навремено со брза реакција го дочека првиот овогодишен снег. Службите се на терен и почнаа со расчистување на првите наноси на снег. Во моментот се чистат критичните точки во Општина Бутел, село Љубанци и село Љуботен како и населба Радишани првиот, вториот и третиот влез. Се чистат и главните улици и булевари кои се под ингеренција на Град Скопје.  Кризниот штаб навремено ја следи целата ситуација.

Previous Нова официјална страница Општина Бутел – Opstina Butel

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.