Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Традиционален оган за св. Василиј во Бутел 2

Традиционален оган за св. Василиј во Бутел 2

Градоначалникот Дарко Костовски присуствуваше на традиционалниот оган во Бутел 2 по повод големиот Христијански празник св. Василиј. Традицијата продолжува.

Previous Почеток на градежните работи за изградба на новото општинско основно училиште во населба Визбегово

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.