Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Општина Бутел продолжува со акцијата за чистење по населените места

Општина Бутел продолжува со акцијата за чистење по населените места

Овој викенд се уредуваше речното корито, се чистеа  улиците, детското и спортското игралиште и се фарбаат оградите на мостовите во село Љубанци.

Previous Традиционален оган за св. Василиј во Бутел 2

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.