Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Реконструкција на пензионерскиот дом во Љуботенски Пат

Реконструкција на пензионерскиот дом во Љуботенски Пат

Денес започна целосна реконструкција на пензионерскиот клуб во населеното место Љуботенски пат. Место кое е од огромно значење за жителите од Љуботенски пат.

Општина Бутел заедно со општествено одговорни луѓе од ова населено место ќе го вратат стариот сјај на овој пензионерски клуб и повторно ќе биде во целосна служба за потребите на граѓаните. Со ова се исполнува уште едно предизборно ветување дека во најбрз можен рок ќе се реконструира овој пензионерски клуб и континуирано ќе се грижиме за сите граѓани во Општина Бутел!

Previous Општина Бутел продолжува со акцијата за чистење по населените места

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.