Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

Богојавление – Водици 2022

Градоначалникот Дарко Костовски денеска присуствуваше на фрлење по светиот крст во Љубанци. Тој им честиташе на храбрите момци и им посака мир, здравје, пород, љубов и разбирање на сите Бутелчани и сите православни граѓани кои гочествуваат овој голем празник. БОГ СЕ ЈАВИ !

Previous Потпишување на решенија за легализација на објекти на територија на општина Бутел

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.