Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Навремено се исчистени сите критични места во Општина Бутел

Навремено се исчистени сите критични места во Општина Бутел

Екипите за зимско оддржување заедно со општинскиот кризен штаб од рано утрово се на терен.

Навремено се исчистени сите критични места во Општина Бутел како и главните улици, сите споредни улици во сите населни места со цел непречено одвивање на сообраќајот.

Тимови од Општина Бутел работат на расчистување на сите пристапни патеки до градинките, банките, аптеките и тротоарите. Општина Бутел ќе ја следи целата ситуација и ќе продолжи со навремено реагирање !

Previous Богојавление – Водици 2022

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.