Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Хуманитрна помош за семејството Давитковиќ

Хуманитрна помош за семејството Давитковиќ

Изразуваме срдечна благодарност кон сите хумани луѓе, фирми и МПЦ што не  исконтактираа и се вклучија во акција за помош на семејството Давитковиќ.

Покрај солидната финансиска помош и големата количина храна која што ја доби ова семејство, за извесен период ќе започне и целосно реновирање на нивниот дом. Нова кујна, потребни апарати за домакинство, кревети, реновирање на тоалетот и тн.

Previous Општина Бутел ќе се вклучи во хуманитарната акција за семејството Давитковиќ

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.