Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

УЛИЦА СКОЕВСКА, ЕДНА ОД ГЛАВНИТЕ АРТЕРИИ ВО РАДИШАНИ 40 ГОДИНИ БЕШЕ ЗАБОРАВЕНА, СЕГА СЕ РЕКОНСТРУИРА СО ЗАБРЗАНО ТЕМПО

УЛИЦА СКОЕВСКА, ЕДНА ОД ГЛАВНИТЕ АРТЕРИИ ВО РАДИШАНИ 40 ГОДИНИ БЕШЕ ЗАБОРАВЕНА, СЕГА СЕ РЕКОНСТРУИРА СО ЗАБРЗАНО ТЕМПО

Реконструкцијата на улица Скоевска во должина од 1800 метри е во завршна фаза и наскоро по финиширање на вториот слој од асфалтот ќе биде завршена.

Ова е едно големо барање на граѓаните од населба Радишани кое заедно со Град Скопје го реализираме уште во првата година.

Градежното лето е во полн ек!

Го менуваме ликот на општина Бутел!

Previous Јавен повик за искажување на интерес и прибирање на барања за организирање на „Меморијален турнир во мал фудбал Љубанци “  – 2022 година

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.