Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

РАДИШАНИ НАСКОРО ЌЕ ДОБИЕ НОВ УЛТРА МОДЕРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН ЦЕНТАР КОЈ ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО “МАКЕДОНИЈА”

Веднаш спроти Манастирот св. Наум кај местото викано олимпија, наскоро ќе никне нов ултра модерен спортско рекреативен центар. Овој спортско рекреативен центар ќе содржи модерно фудбалско игралиште со виско квалитетна вештачка трева, нова ограда, нови голови и ново лед осветлување. Баскет игралиште со специјална подлога за баскет, нови кошеви и ново лед осветлување. Ново модерно детско игралиште, парк за рекреација на граѓаните како и нов паркинг простор.

Previous Градоначалникот Костовски имаше средба со амбасадорот на Република Словенија Н. Е. Милан Предар

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.