Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ДЕТСКИ ИГРИ – ДВИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕ

Денес во градинката “11 Октомври” во клонот Ташко Караџа се организираа детски игри за најмладите.
Континуирано практикување на спортот од најмали нозе е пред се добро за здравјето, но и за целокупниот детски развој.
Низ неколку игри, преку тимска работа децата се учат на дисциплина, толеранција и меѓусебно почитување.
Од искчулителна важност е континуирано да ги стимулираме младите да спортуваат и да водат здрав живот.

Previous РАДИШАНИ НАСКОРО ЌЕ ДОБИЕ НОВ УЛТРА МОДЕРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН ЦЕНТАР КОЈ ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО “МАКЕДОНИЈА”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.