Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ООУ “Петар Здравковски Пенко” доби нова модерна и високо опремена училишна библиотека.

Голема благодарност до сите општествено одговорни пријатели на општина Бутел

Previous ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДАТ 17 ПРИСТАПНИ ПАТЕКИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО СКОПЈЕ СЕВЕР

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.