Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

АПРИЛИЈАДА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ!

Денес во една прекрасна атмосфера, со многу дечиња од Општина Бутел го одбележавме “Денот на шегата”.

Многу насмевки, детска радост и џагор го одбележаа овој прекрасен настан, во којшто главниот збор го имаа најмладите.

Многу доктори, принцези, самовили, фудбалери, нинџи, пчелички, цвеќиња беа дел од уникатните детски маски кои дечињата се потрудија сами да ги изработат!

Нека биде цела година исполнета со насмевки и забава!

Previous ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА КРОВОВИ ИЛИ ПОСТАВУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ФАСАДИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.