Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПРОМЕНИТЕ СЕ СЛУЧУВААТ, ОПШТИНА БУТЕЛ СЕ МЕНУВА !

По повеќе од пет децении, целосно се реконструирани улиците “Мостарска” и “Пребондова”. По пет децении, решен е најголемиот проблем на овие жители. Поставена е нова атмосферска линија со којашто се реши деценискиот проблем. Покрај тоа, улиците се целосно асфалтирани, а санирани се и тротоарите. Нема повеќе поплавени домови, нема повеќе загрижени граѓани!
Ветувањата кон граѓаните мора да се исполнат! Продолжуваме со решавање на децениските проблеми, затоа што граѓаните заслужуваат модерна и урбана општина Бутел.
Градежната офанзива се одвива со силна динамика!
Заедно со граѓаните ќе ја направиме општина Бутел модерна и развиена!

Previous АПРИЛИЈАДА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ!

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.