Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ОРГАНИЗИРАШЕ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА БУТЕЛ

Вечерва, по повод Рамазан градоначалникот Дарко Костовски организираше ифтарска вечера за вработените во општина Бутел, соработниците, пријателите и дел од бизнис заедницата.

Чесниот пристап, искрената соработка и меѓусебното почитување не прави многу побогати луѓе !
Соживотот не смее да претставува празен збор, туку реалност којашто се покажува во реализација на проекти кои ќе го подобрат живот на сите граѓани.

Негување на соживотот и рамномерен развој на нашата општина е највисок приоритет за нас.

Им посакуваме пријатни рамазански пости и одбележување на празникот Рамазан.
Изразуваме голема благодарност кон сите, кои вечерва присуствуваа на оваа вечера.

Previous НОВ ПЛОШТАД И НОВ ПАРК ВО ОПШТИНА БУТЕЛ ПЛОШТАД “СЛОБОДА”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.