Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

18 РОДЕНДЕН НА ОПШТИНА БУТЕЛ!

НИЕ ТЕ САКАМЕ!

Вечерва, со почеток во 19:00 час. на паркингот на СРЦ Македонија, Радишани (поранешна Олимпија) заедно ќе го прославиме роденденот на нашата општина!

Заедно со македонските музички изведувачи Пајак, Таско, Андријана Јаневска, Сузана Спасовска, КУД Плетеница и учениците од ООУ Ацо Шопов, ќе се забавуваме и славиме!

Previous ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ООУ АЦО ШОПОВ И ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЕТ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.