Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА БУТЕЛ И КАБИНЕОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БЕА УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ ПЕТАР ЗДРАВКОВСКИ -ПЕНКО

УБАВ ДЕН СО МНОГУ НАСМЕВКИ И НОВИ ДРУГАРЧИЊА!

Денес, во посета на Општина Бутел и кабинетот на градоначалникот Дарко Костовски беа учениците од ООУ “Петар Здравковски – Пенко”.
Ги запознавме и разговаравме за работата на градоначалникот, работата на општинската администрација и за работата на Советот на Општина Бутел.
Одговаравме на нивните креативни прашања.
Образованието е наш врвен приоритет. Изминатиот период инвестиравме во голем број проекти, во општинските основни училишта.
Ќе продолжиме и понатаму да инвестираме во образованието, затоа што таму расте нашата иднина!

Previous 18 ГОДИНИ ОПШТИНА БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.