Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЗЕЛЕНА, ЧИСТА И СРЕДЕНА ОПШТИНА БУТЕЛ!

Оваа работна сабота се уредува зеленилото во Скопје – Север.
Низ населените места, училишните дворови, детските игралишта и парковите се косат нараснатите тревни површини.
Се косат и се уредуваат сите тревни површини и исто така се кастрат дрвјата низ цела општина.
Акцијата за косење на тревата и кастрење на дрвата ќе продолжи и во наредниот период, со цел граѓаните да можат безбедно да ги користат зелените површини и парковите.

Previous 120 ГОДИНИ ОД НАЈТАЖНИОТ ДЕН ЗА МАКЕДОНИЈА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.