Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПРОДОЛЖУВА СО ИЗГРАДБА ЗАТВОРЕНОТО ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ!

Во завршна фаза е челична конструкција на новиот затворен фудбалски терен со специјална вештачка трева, во дворот на ООУ “Св. Климент Охридски”.
Започнаа активностите за уредување на теренот и подлогата за поставување на вештачката трева.
Во изминатиот период Општина Бутел инвестираше во изградба на голем број спортско рекреативни центри, нови фудбалски игралишта, нови кошаркарски игралишта како и нови детски игралишта.
Општина Бутел континуирано ги подобрува условите за спорт и рекреирање на граѓаните.

Previous ЗЕЛЕНА, ЧИСТА И СРЕДЕНА ОПШТИНА БУТЕЛ!

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.