Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР

Јавен повик за формирање Иницијативен одбор за конституирање на Локално собрание на млади на Општина Бутел….

Previous ПО 56 ГОДИНИ, ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ФАСАДАТА НА ООУ ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.