Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ДЕНЕС ГО СЛАВИМЕ ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА НАШЕТО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ “ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ”

“Истражуваме, реализираме за заедничка иднина”, е мотото под кое училиштето „Панајот Гиновски” го одбележа патрониот празник.

На еден посебен начин учениците ги промовираа проектите за модерно училиште.

Наскоро, ова општинско основно училиште ќе добие нова модерна енергетско ефикасна фасада.

Продолжуваме постојано со развивање на образованието во општина Бутел.

Previous МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ USAID И ОПШТИНА БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.