Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ДЕНЕС ГИ ДОДЕЛИВМЕ РЕШЕНИЈАТА ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ДЕЛ ОД ОПШТИНСКИТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

Ги доделивме решенијата за новоизбрани директори на општинските основни училишта “Ацо Шопов”, “Св. Климент Охридски”, “Петар Здравковски-Пенко” и “Панајот Гиновски”.

Чесна работа, искрено и посветено за подобри услови за нашите ученици е нашето мото.

Од новата учебна година, за првпат обезбедуваме униформи за сите ученици, а првачињата и оваа година ќе добијат училишен прибор.

Инвестициите во образованието ќе продолжат. Во изминатиот период достигнаа над 25.000.000 денари.

Previous ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ЉУБАНЦИ 2023

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.