Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

МАРИО Е ДЕЛ ОД ОПШТИНА БУТЕЛ!

Денес е еден од поубавите денови и посебно сум среќен што Марио е дел од мојот тим.
Големата желба на Марио која ми ја посочи во неговиот дом, а тоа е да работи со спорт, од денес е реалност.
Марио е наш колега и ќе работи во одделението за јавни дејности во делот на спорт и спортски настани.
Марио е најпозитивно и најмило дете што го имам запознаено и уште на првата средба ме освои со неговата харизма. Тој е јасен пример дека спортот го разубавува животот.
Марио е момче со големо срце. Упорноста и неговото храбро срце буткаат големи препреки, ја прават Македонија горда и директно допринесуваат Општина Бутел да остане најспортска општина во државата.

Previous Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.