Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЗАПОЧНА “МЕМОРИЈАЛНИОТ ТУРНИР ЉУБАНЦИ 2023”, НА ФУДБАЛСКОТО ИГРАЛИШТЕ СО ВЕШТАЧКА ТРЕВА !

Вечерва, започна меморијалниот турнир кој се организира во чест на македонските бранители Томе Бадаревски и Гоце Чанкуловски, кои го дадоа животот во одбрана на Република Македонија.

Општина Бутел е генерален покровител на овој турнир.

Собраните средства од учеството на екипите, ќе бидат донирани за семејствата на загинатите бранители.

Благодарност до Ламбе Алабаковски, кој го збогати отворањето на овој турнир.

Општина Бутел продолжува со поддршка на сите спортски настани.

Previous ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА НОВИ УЛИЦИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО ВИЗБЕГОВО

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.