Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА МОСТОВИТЕ НА РЕКА СЕРАВА ВО РАДИШАНИ

Извршена е целосна реконструкција на два моста на река Серава, во Радишани.

Исто така, поставена е нова заштитна ограда, за безбедно преминување и безбедно користење на мостовите. Извршено е и зацврстување на мостовите.

Безбедноста и сигурноста на жителите е наш најголем приоритет.

Previous ИЗВАДОК ОД ГОСТУВАЊЕТО ВО ТЕЛЕВИЗИЈА “АЛФА” НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.