Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

МАЛИТЕ НЕШТА ЈА ПРАВАТ ОПШТИНА БУТЕЛ МАГИЧНА

Општина Бутел продолжува со поставување на урбана опрема и нови летниковци во населените места.

Ветено – исполнето.

Градоначалникот Дарко Костовски особено го израдува глетката на новиот летниковец, којшто е поставен во населбата Радишани на третиот влез. Весела атмосфера, другарување и многу забава организирана од граѓаните.

Исто така, малите нешта предизвикуваат голема радост и придонесуваат за сплотеност и добар соживот меѓу граѓаните.

Општина Бутел е симбол за мирен живот.

Општина Бутел е магија.

Previous НАЈОСТРА ОСУДА ЗА ВАНДАЛСКИОТ ЧИН НА УНИШТУВАЊЕ НА УРБАНАТА ОПРЕМА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.