Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЗАДОВОЛНИТЕ ЛИЦА НА ГРАЃАНИТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИОТ МОТИВ

ЗА ПРВПАТ ОВАА УЛИЦА Е ЦЕЛОСНО АСФАЛТИРАНА.

Со денешното асфалтирање, за првпат е поставен асфалт. Ова е улица којашто е опфатена со градежната експанзија.
По машинското гребење, денес се постави и нов асфалт. Поставени се и нови шахти и сливници, со што се надминува долгогодишниот проблем со поплавувањето.

Се подобрува патната мрежа во сите населени места, а приоритет добија оние места кадешто досега никогаш немало асфалт.

Градоначалникот Дарко Костовски нагласи дека општина Бутел продолжува со активностите во останатите населени места, што се опфатени во првата фаза.

Еднаков и рамномерен развој на сите населени места.

Previous НОВ СПОРТСКО-РЕКРЕАТИВЕН ЦЕНТАР “ГО САКАМ БУТЕЛ”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.