Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ОПШТИНА БУТЕЛ ОТСТРАНИ БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕН ОБЈЕКТ НА БУЛЕВАР СЛОВЕНИЈА

НИКОЈ НЕ Е НАД ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

Во Општина Бутел нема место за бесправно изградени објекти и узурпација на државно земјиште.

Previous ДЕНЕС ПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПОВЕЌЕДЕЦЕНИСКОТО БАРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.