Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ДЕНЕС, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ВИЗБЕГОВО

Во црквата “Св. Спас” заедно го одбележаа големиот христијански празник Крстовден.

На средбата присуствуваа претставници на ЕВН и се реши долгогодишниот проблем, со поставување на нова трафостаница и конечно подобрена мрежа и стабилно електрично напојување.

Еднаков рамномерен развој на сите населени места.

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ДОНЕСЕ ПАКЕТ СОЦИЈАЛНИ МЕРКИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.