Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО ЧЕСТ НА ДАРКО МАРКОВИЌ 1987 – 2012

Денес, во населеното место Бутел 2 градоначалникот Дарко Костовски присуствуваше на традиционалниот меморијален турнир во мал фудбал, заедно со роднините и другарите на Дарко Марковиќ. Турнирот се одржа на новото фудбалско игралиште со вештачка трева.

Одлично дружење и добар фудбал на овогодинешниот турнир.

Фудбалското игралиште е изградено во чест на Дарко Марковиќ, нашиот другар кој несреќно го загуби животот на ова игралиште.

Градоначалникот Дарко Костовски изрази надеж дека догодина овој турнир ќе биде помасовен, со што традицијата ќе продолжи.

Previous СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА КМФ “БУТЕЛ” ВО ПРВАТА МАКЕДОНСКА ФУТСАЛ ЛИГА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.