Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

НЕВЕРОЈАТНА НОЌ ВО БУТЕЛ

Граѓаните на општина Бутел уживаа во македонска музика и присуствуваа на најдобрата забава што некогаш се организирала во општината.

10 000 граѓани уживаа заедно со Мелани, Таско, Пајак и ДНК.

Градоначалникот Дарко Костовски изрази голема благодарност до сите граѓани.

Previous НАШ БУТЕЛ – ЗАБАВА ЗА СИТЕ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.