Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ

Општина Бутел е отворена за граѓаните како никогаш досега.

Градоначалникот Дарко Костовски оствари повеќе средби со граѓани. Граѓаните претставија идеи, предлози и решенија за проблемите од локално значење.

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ПРОДОЛЖУВА СО ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.