Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ФИНАНСИСКА ПОМОШ ОД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ И ГРАЃАНИ СО ТЕШКА ЗДРАВСТВЕНА СОСТОЈБА

Во текот на оваа година, градоначалникот Дарко Костовски обезбеди директна финансиска помош за над 100 граѓани на општина Бутел, кои се наоѓаа во тешка економско социјална состојба и имаа сложени здравствени проблеми.

Previous СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.