Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

СЕ АСФАЛТИРАА ЧЕТИРИ УЛИЦИ ВО ВИЗБЕГОВО

Општина Бутел продолжува со рамномерно вложување во секое населено место.

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ЌЕ ПОДДРЖИ ИСТОРИСКИ ПРОЕКТ, СО КОЈШТО ЌЕ СЕ ОВЕКОВЕЧИ ПОДВИГОТ НА ОЛИМПИСКИОТ ШАМПИОН ШАБАН ТРСТЕНА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.