Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЗАВРШЕНА И ОСВЕТЛЕНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА НА ЉУБОТЕНСКИ ПАТ

Исполнето е уште едно предизборно ветување на градоначалникот Дарко Костовски.

Previous ПО 12 ГОДИНИ ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ООУ “ПЕТАР ЗДРАВКОВСКИ – ПЕНКО” ВО СКОПЈЕ СЕВЕР

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.