Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

РАБОТНА НЕДЕЛА, СЕ ПОДГОТВУВАШЕ ОТЧЕТОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ

Отчетноста и транспаретноста кон граѓаните е должност на градоначалникот и локалната самоуправа.

Вечерва, градоначалникот заедно со дел од неговиот тим го подготвуваа отчетот на општина Бутел.

Во општината се реализирани над 400 проекти, за 24 месеци посветена работа. Истовремено, 80% од предизборната програма на градоначалникот е реализирана за половина мандат.

Previous ЗАВРШЕНА И ОСВЕТЛЕНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА НА ЉУБОТЕНСКИ ПАТ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.