Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 13 НОЕМВРИ-ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА СКОПЈЕ ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Денес,општина Бутел го одбележа 13 Ноември-Денот на ослободувањето на Скопје во Втората светска војна.

По тој повод, во ЈОУДГ “11 Октомври” беше организиран настан “Го сакам мојот град Скопје”,со изведба на претстава и учество на децата и родителите во работилница за изработка на макети-знаменитости од градот Скопје,од рециклиран материјал.

Previous РАБОТНА НЕДЕЛА, СЕ ПОДГОТВУВАШЕ ОТЧЕТОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.