Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ОПШТИНА БУТЕЛ ЗАЕДНО СО ГРАЃАНИТЕ ЈА КРЕИРА ИДНИНАТА.ТВОЈА ИДЕЈА, ТВОЈА ИДНИНА

И оваа година, општина Бутел креира буџет заедно со граѓаните. За првпат тимови организирани од општина Бутел ќе го посетат секој дом и ќе прибираат предлози и идеи за новиот буџет.

Ќе се организираат штандови на најфрекфентните локации за време на викендите.

Исто така, за поголема вклученост граѓаните ќе имаат можност своите предлози, идеи и решенија да ги достават преку дополнителните алатки за комуникација:
Архива на Општина Бутел
Е-пошта info@opstinabutel.gov.mk
Контакт тел. 075 274 421

Буџетот за 2024 година ќе биде подготвен токму од предлозите на граѓаните, за потребите на граѓаните.

Општина Бутел и во следната година ќе работи исклучително за потребите и во интерес на граѓаните.

Стабилна, модерна, европска и просперитетна општина Бутел.

Previous ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 13 НОЕМВРИ-ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА СКОПЈЕ ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.